Goedkoopste v/d Bollenstreek! Gratis & vrijblijvend offerte aanvragen Prijzen zijn incl. btw & per dag Voor € 9,95 bezorgd & opgehaald*
Klantenservice

Bezorgen & ophalen

Afhaalpunten

Huurperiode

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen


In drie stappen jouw gratis persoonlijke offerte aanvragen:

1_pvbs

Selecteer de producten

2_pvbs

Kies de leverings- methode

3_pvbs

Vul de huurgegevens in

Klantenservice

Bezorgen & ophalen

In het winkelwagentje wordt bij de huurgegevens gevraagd naar de wijze van levering. Hierbij zijn er 3 opties, betreffende:
  • zelf ophalen;
  • laten bezorgen & ophalen (binnen de Bollenstreek);
  • laten bezorgen & ophalen (buiten de Bollenstreek).
De eerste keuzemogelijkheid is "zelf ophalen".
Deze leveringswijze is gratis, je komt de producten ophalen in Lisse. Onder het artikel afhaalpunten onder dit artikel wordt een indicatie gegeven van de ophaallocaties. Het exacte adres wordt per mail of telefonisch doorgegeven.

De tweede mogelijkheid betreft "laten bezorgen & ophalen (binnen de Bollenstreek)".
Klik deze optie aan als je in de Bollenstreek woont en de producten wil laten bezorgen. De bezorg- en ophaalkosten in de Bollenstreek zijn ongeacht het aantal artikelen eenmalig € 9,95. Voor dit bedrag worden de producten op de aangegeven dag bezorgd en diezelfde dag, of (bijvoorbeeld bij gebruik in de avond) de daaropvolgende dag retour opgehaald. De exacte bezorg- en ophaaltijd wordt ten alle tijden besproken om ervoor te zorgen dat de producten op de plaats van bestemming zijn alvorens het evenement start.

De derde manier van leveren betreft "laten bezorgen & ophalen (buiten de Bollenstreek)".
Ben je niet woonachtig in de Bollenstreek, maar wil je toch de producten laten bezorgen: geen probleem! Er wordt een bedrag voor de bezorg- en ophaalkosten besproken op basis van de af te leggen afstand. Wederom worden exacte levertijden in overleg besproken, zodat de artikelen op het gewenste tijdstip kunnen worden gebruikt.

Visualisatie van de bezorgmogelijkheden:

pvbs_levering




Afhaalpunten

Er is een afhaalpunt. In Lisse is de afhaallocatie gevestigd. De afbeelding is een indicatie van de Bollenstreek en omgeving waarin het bezorg en ophaaltarief van € 9,95 geldt. Bij de afronding van een bestelling wordt het afhaal adres toegezonden.

pvbs_bollenstreek_afhaallocatie




Huurperiode

Het aangeven van de huurperiode wordt in 2 stappen voldaan.
In het eerste veld wordt de huurdatum ingevuld. De huurdatum betreft de dag waarop de producten gebruikt wordt.
Doormiddel van de tweede stap worden de huurdagen ingevuld. Vul hierbij de hoeveelheid dagen in dat je het product wil huren.
Mocht je het product meerdere dagen willen huren, dan kost elke dag extra tien procent van het producttotaal (excl. bezorgkosten). Bij periodes langer dan een week, of meerdere aaneengesloten weekenden, dan wordt een gepaste prijs in overleg overeengekomen.

Visualisatie van de huurperiode:

pvbs_huurperiode




Offerte aanvragen

De kracht van de Partyverhuur Bollenstreek feestverhuur- shop is het gemak waarmee je een aanvraag plaatst. Alle aanvragen in de verhuur-webshop geheel gratis en vrijblijvend.
In drie eenvoudige stappen klik je naar jou op maat gemaakte offerte:
  • Selecteer de gewenste producten uit de verhuurshop;
  • Geef je leveringsvoorkeur/ huurperiode aan;
  • Vul je persoonsgegevens in en klik op aanvragen.
Na ontvangs van je aanvraag wordt er z.s.m. via een e-mail de offerte toegezonden. Deze offerte is, afhankelijk van het termijn tot de huurperiode, geldig tot twee dagen voor het evenement.




Veelgestelde vragen

Ik wil producten in het weekend huren, welke dag en hoeveel huurdagen vul ik in?

In het weekend producten huren is geen probleem. Voor zowel vrijdag, zaterdag als zondag kan de huurdatum worden ingevuld waarop de producten worden gebruikt. Bij de huurdagen vul je de hoeveelheid dagen in die je het product zou willen gebruiken.
Voorbeeld: ik wil vijf statafels huren op zondag en heb ze alleen op deze datum nodig.
Uitvoering: vul bij de huurdatum de gewenste zondag in en bij de huurdagen 1 dag.



Ik wil de producten zelf ophalen in Lisse, wat neem ik mee?

Het is bij afhalen van producten verplicht om legitimatie in de vorm van een identiteitskaart of rijbewijs mee te nemen. Daarnaast is het prettig om het referentienummer mee te nemen, maar dit is niet verplicht.



Ik wil producten laten bezorgen, worden de kosten hoger als ik meerdere artikelen laat bezorgen?

Nee, er is een tarief van € 9,95 voor alle plaatsen die zijn aangegeven bij de afhaalpunten, ongeacht de hoeveelheid producten.
Voor bezorging buiten de Bollenstreek geldt hetzelfde: er wordt een bedrag overeengekomen voor zowel het bezorgen als het retour ophalen.



Wat voor borg wordt er in rekening gebracht bij het huren van producten?

Bij bedragen onder de € 500,- werkt Partyverhuur Bollenstreek niet met een financiele borg. Wel dient er bij het afhalen van producten een geldig legitimatie mee te worden genomen. In het geval van bedragen boven de € 500,- wordt er in overleg een borg vastgesteld.



Is het mogelijk om de producten bij het ophalen of bij bezorging aan de deur contant betalen?

Ja, dat is mogelijk.



Is het mogelijk om achteraf te betalen?

Nee, voordat de producten worden bezorgd of afgehaald dient de betaling te zijn voldaan, danwel afgesproken te zijn om ter plaatse contant te betalen.



Wat moet ik doen als ik producten wil huren die niet in de Partyverhuur Bollenstreek feestverhuur- shop staan?

In het derde scherm is er onder de persoonsgegevens een mogelijkheid tot het invullen van opmerkingen, vermeld hier de gewenste producten en PVBS gaat er alles aan doen om de producten beschikbaar te krijgen.


Partyverhuur Bollenstreek
Over PVBS
De Bollenstreek
Werken bij PVBS
Contact
Sitemap
Klantenservice
Bezorgen & ophalen
Afhaalpunten
Huurperiode
Offerte aanvragen
Veelgestelde vragen
Contact
info@pvbs.nl
06 447 30 220
Open op afspraak:
Kanaalstraat 212
2161JW Lisse

Algemene voorwaarden Copyright 2019 PVBS